Mijn werk

Korte teksten, uitgebreide reportages, advertorials, pakkende winacties: ik schrijf ze dagelijks. Op mijn blog vindt u een aantal actuele artikelen, zoals gepubliceerd op Kidslog en Lifestylelog. Hieronder ziet u een greep uit het soort opdrachten waarvoor u mij kunt benaderen.


lyndseyetos

Door Etos werd ik geselecteerd om in het voorjaar van 2013 iedere week uitgebreid kleuradvies te geven, op zowel Lifestylelog als Etos.nl. Met praktische tips en combinatie mogelijkheden liet ik zien dat je voor een klein bedrag, en met weinig inspanning, een complete voorjaarslook neer kunt zetten.


Bij de introductie van de Senseo Sarista schreef ik een uitgebreid, op de doelgroep van Lifestylelog toegespitst artikel: wat kan die machine en ziet hij er een beetje mooi uit?

 


 

 

 


Landal GreenParks nodigde mij uit om Landal Domein de Schatberg te bezoeken, en er een uitgebreid artikel over te schrijven. Belangrijkste uitgangspunt: wat is er te doen voor kinderen van verschillende leeftijden?


 

 

 


Ck one introduceerde een make-up lijn, ik bekeek het complete assortiment en deelde mijn bevindingen met de bezoekers van Lifestylelog.


 

 

 

 


Met dank aan mijn brede netwerk organiseer ik de leukste winacties voor zowel kinderen als volwassenen. Deze actie werd opgezet in samenwerking met Spin Master en draaide om de nieuwe Nano Speed racebanen. De respons was groot!


 

 


Rowenta introduceerde de stilste stofzuiger ooit, ik schreef een korte, bondige advertorial om het daarbij horende spel te promoten.